Vakgebieden

Immigratie- en Naturalisatierecht

Opleiding

Vrije Universiteit Amsterdam

Contact

Tel: 020 658 62 85
Email: info@karadag.nl

Sevil Karadag

Sevil Karadag studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 1997 studeerde zij af in Nederlands recht met als specialisatie internationaal recht.

Aansluitend begon haar carrière als toelatingsambtenaar bij de Dienst Vreemdelingenpolitie in Den Haag en Amsterdam. Vervolgens werkte zij als jurist bij een juridische adviesbureau en een advocatenkantoor. In 2000 vervolgde zij haar carrière als advocaat bij Everaert Advocaten (een advocatenkantoor met pioniers in het vreemdelingenrecht) en is zij in 2001 beëdigd als advocaat bij de Amsterdamse orde van Advocaten. Van 2000 tot 2009 is zij als senior advocaat werkzaam geweest bij Everaert Advocaten en besloot in juli 2009 haar werkzaamheden voort te zetten vanuit haar eigen kantoor. Sevil Karadag heeft naast haar werkzaamheden als advocaat ook als docent externe cursussen gegeven aan advocaten en overheids- en particuliere instellingen.

Sevil Karadag houdt zich bezig met het reguliere vreemdelingenrecht en arbeidsmigratierecht. Met haar aan uw zijde bent u verzekerd van maatwerk, professionaliteit en ruime ervaring. Sevil Karadag onderhoudt contacten met de overheid en diverse nationale en internationale netwerken.

  • Nederlands Orde van Advocaten
  • Stichting migratierecht Nederland
  • Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV)
  • Specialisatievereniging voor Migratie Advocaten (SVMA)
  • AEA International lawyers network